Konsulting

Konsulting inom Projekt

Kundanpassning av kursmoduler

Vi kundanpassar gärna våra kursmoduler för en fördjupning i några områden. Till exempel finns möjlighet att titta på personlig effektivitet utifrån projektledares eller projektmedarbetares perspektiv. Hur kan ni förbättra arbetsrutiner och strukturer samt hur använder ni Outlook och OneNote på bästa sätt i ert dagliga projektarbete? Eller så kan ni fördjupa er inom kommunikation och effektiva möten.

Build a new company

Projektkontor att hyra, ledning av workshops, projektstöd

Vi arbetar även med uppdrag i roller som projektkoordinator, projektadministratör och som workshopledare, framtagande av mallar mm. Kontakta gärna Louise Widén för mer information.

Behöver ni anlita vassa projektledare?

En erfaren och skicklig projektledare är utan tvekan en viktig framgångsfaktor för ett lyckat projekt. Kompetenspartners samarbetar med Concendo IT för att förmedla projektledare med lång erfarenhet av att leda projekt inom såväl privata som offentliga verksamheter. Concendo IT arbetar med de vanligaste metoderna och modellerna som finns på marknaden. Saknas egen projektmodell använder vi gärna PEJL:s metodik och produkter. Kontakta gärna Gunnar Widén för mer information.